Spring naar de inhoud
  • Geen resultaten gevonden.
  1. Home
  2. /
  3. Inspiratie
  4. /
  5. Crousti cup – noordzeekrab, mango en koolraap
Crousti cup – noordzeekrab, mango en koolraap

Ingrediënten

voor 6 midi crousti cups
  • 6 crousti cups
  • 100 gram noordzeekrab ( vers of uit blik goed uitgelekt)
  • 25 gram mango in fijne brunoise
  • 25 gram koolraap in fijne brunoise
  • 25 gram gecshilde komkommer in brunoise
  • 1 eetlepel fijngesneden bieslook
  • Olijfolie extra vierge
  • Citroen
  • Peper & zout
  • Sriracha mayonaise

Crousti cup – noordzeekrab, mango en koolraap

Bereiding

Meng de krab met de mango, koolraap, komkommer en bieslook. Breng het geheel op smaak met peper, zout en een scheutje olijfolie en voeg wat citroenzeste toe voor een frisse toets. 

Vul de crousti cup met de aangemaakte Noordzeekrab en werk af met sriracha-mayonaise.

Garneer eventueel met een blaadje basilicum pistou en geniet ervan!

Inspiratie met
onze producten!

Biscuit chocolade met vijgen – chocolade Dubai krokant en witte chocolade mousse

Meer lezen

Wilt u meer weten
over onze producten?

Contacteer ons

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info