Crousti cup – noordzeekrab, mango en koolraap
Ingrediënten
voor 6 midi crousti cups
- 6 crousti cups
- 100 gram noordzeekrab ( vers of uit blik goed uitgelekt)
- 25 gram mango in fijne brunoise
- 25 gram koolraap in fijne brunoise
- 25 gram gecshilde komkommer in brunoise
- 1 eetlepel fijngesneden bieslook
- Olijfolie extra vierge
- Citroen
- Peper & zout
- Sriracha mayonaise
Crousti cup – noordzeekrab, mango en koolraap
Recept
Bereiding
Meng de krab met de mango, koolraap, komkommer en bieslook. Breng het geheel op smaak met peper, zout en een scheutje olijfolie en voeg wat citroenzeste toe voor een frisse toets.
Vul de crousti cup met de aangemaakte Noordzeekrab en werk af met sriracha-mayonaise.
Garneer eventueel met een blaadje basilicum pistou en geniet ervan!